Wednesday, July 29, 2015| Latest E-book
You are here: Home » Topics » » Suriname » Videos

Matur nuwun Simbah (Hendrik Ralim)

LYRIC Yen eling lelakone Simbah Ninggal Jowo tekan Suriname Kaning oyo jenang golek sandhang pangan Ngrasaake kasangsaran Negakake Bopo lan Biyung Koyo ngopo le podho bingung Sedih jrone ati Nganti tekan pati piye ora ngerti Maturnuwun Simbah Kowe kuwat nyonggo senajan keloro-loro Maturnuwun Sim ...