Friday, February 12, 2016| Latest E-book
You are here: Home » Topics » » Kosovo » Videos

Krimi i organizuar dhe korrupsioni ne Kosove: 10 vite bashkejetese me politiken (KFOS FORUM 2015)

Krimi i organizuar dhe korrupsioni në Kosovë: 10 vitë bashkëjetesë me politikënKëtë dokumentar e realizoi Organizata për Demokraci, Antikorrupsion dhe Dinjitet, ÇOHU! dhe Qendra Kosovare për Gazetari Hulumtuese QKGH për FORUM 2015 - projekt i Fondacionit të Kosovës për Shoqëri t ...

Protesters fight police, set fire to Kosovo government HQ | Reuters

Jan 10, 2016    

PRISTINA Demonstrators in Kosovo fought running battles with police and set fire to the government's headquarters on Saturday as anger simmers in the young Balkan country over an accord with its former ruler, Serbia.

The seat of government in the capital, Pristina, briefly caught fire after it came under a hail of petrol bombs. Firefighters quickly doused the flames and police used tear gas to drive ba...

Read More