Sunday, October 4, 2015| Latest E-book
You are here: Home » Topics » » Albania » Videos

Si festohet viti i ri në Kosove - Vizion Plus - News - Lajme

Viti i ri është një feste zyrtare edhe ne Kosove, por ajo ndryshe nga Shqipëria festohet pa gatimet tradicionale si gjeli i detit dhe bakllavaja. Ndonëse 90% e popullsisë se Kosovës janë myslimane, festen e vitit te ri e kremtojnë shumica e tyre, te cilët nuk janë praktikante te fesë. D ...

Albania opens Communist-era nuclear bunker to public

Nov 29, 2014    

Tirana, Nov 29 (IANS/EFE) The Albanian government has opened to the public the country's biggest Communist-era nuclear bunker, a secret symbol of the 40-year Cold War and the extravagances of the Communist regime.Up to 6,000 people from Albania and other countries have visited this mysterious fortress, which has been turned into a historical and artistic site going by the name of "Bunk Art."Mira Sinanaj, one of the bunker's many visitors, told Efe that she found it astonishing to learn that the secret tunnel people used to hear about is now open to the general public.She also questio...

Read More