Tuesday, December 1, 2015| Latest E-book
You are here: Home » Topics » » Albania » Videos

DASMA TRADICIONALE PERMETARE (Traditional wedding south Albania)

Dasma përmetare, nën kujdesin dhe punën e veçantë të kryebashkiakut GILBERTO JAÇE dhe drejtorit të kulturës BLEDI MANE22 Prill 2012 E Diell në Top channel Albania Shënim: Nëse autori ndihet i cënuar në të drejtat e tij , mjafton një koment dhe kjo video do të jetë offline ( Be ...

Albania-Italy route could see new migrant flow, EU fears| Reuters

Oct 26, 2015    

BRUSSELS The European Union is concerned that people-smugglers could open a new sea route to Italy from Albania if land borders in the Balkans are sealed, EU officials said on Sunday.Two decades after the 80-km (50-mile) Adriatic crossing saw shiploads of Albanians fleeing post-communist chaos, EU and Balkan leaders meeting in Brussels to try and control refugee movements planned to agree tighter supervision of the overland route to Albania from Greece, where most migrants enter Europe."There is a risk that the route to Albania and Italy may become the new route in winter," one senio...

Read More