Monday, May 25, 2015 | Latest E-book
You are here: Home » Topics » » T.I. » Videos

The Expatriate trailer me titra shqip

Help us caption and translate this video on Amara.org: http://www.amara.org/en/v/B4s9/Një ish-agjent i CIA-s dhe vajza e tij e ftoht janë të detyruar te vrapojne në arrati, kur punëdhënësit e tij duan qe ti vrasin si pjesë e një komploti me shtrirje të gjerë ndërkombëtare.Per me shu ...