PRESENTING
SPONSOR
Panasonic Logo
IN ASSOCIATION
WITH
TECHNOLOGY
PARTNER
IN ASSOCIATION
WITH
Tuesday, March 31, 2015| Latest E-book
You are here: Home » Topics » » Ismail Kadare » Videos

LAOKONTI DHE POEZITE E KADARESE.VOB

Laokonti e deshifroi tradhetine e kalit te Trojes para se ajo te ndodhte. Greket e ligje e kthyen vesin e tyre ne vyrtyte ndersa ne e helmuam Laokontin dhe lejuam qe te tjeret te na e shkruajne...