Saturday, November 28, 2015| Latest E-book
You are here: Home » Topics » » Facebook » Videos

Këndim Kurani në namazin me xhemat - Mustafa Tërniqi

Uebfaqja zyrtare: http://islamifejaevertete.com/Es-Selamu alejkum! Ju lutemi që ta shpërndani këtë video aq sa keni mundësi nëpër uebfaqet tuaja, nëpër profilet dhe faqet tuaja në facebook, në shoqerinë tuaj përmes emailit, në kanalet tuaja në youtube etj... por kusht është që t ...

Two Bolivian women arrested: One for $250 purchase of baby, the other for advertising sale on Facebook

Nov 27, 2015    

La Paz: Bolivian officials say they have arrested two women on human trafficking charges: One for selling her baby for $250, the other for buying it after placing a "want ad" on Facebook.The top child-protection official in the eastern city of Santa Cruz tells AP that the buyer was an 18-year-old who presented the 6-week-old girl to a young man who had jilted her, telling him the child was theirs.The official, Rosy Valencia, says the man called police.Police presented as evidence on Thursday the Facebook page, no longer active, of the alleged buyer in which the solicitation was made....

Read More