BROUGHT
TO YOU BY
ASSOCIATE
SPONSORS
Friday, July 3, 2015 | Latest E-book
You are here: Home » Topics » » European Union » Videos

Tarifat e reja doganore - Vizion Plus - News - Lajme

Projektligji për ndryshimin e tarifave doganore për një pjesë të mallrave që prodhohen në Shqipëri synon të ulë tarifat e importit për produktet të cilat do të përdoren për mbjellje dhe t'i mbajë të pandryshuara ato, për produktet e konsumit. Përfaqësuesja e Ministrisë së Finan ...

European Union prolongs economic sanctions for Russia until January 2016

Jun 23, 2015    

Luxembourg: EU foreign ministers formally agreed on Monday to prolong to January 2016 damaging economic sanctions against Russia to ensure it fully implements Ukraine peace accords, officials said."EU has extended economic sanctions against Russia until 31 January 2016, with a view to complete implementation of (the) Minsk agreement," an EU spokeswoman said in a tweeted message.The 28-nation bloc hit Russia's banking, oil and defence sectors with punitive measures after Malaysia Airlines flight MH17 was shot down in July last year over territory held by pro-Moscow rebels.Up to that p...

Read More