Sunday, November 29, 2015| Latest E-book
You are here: Home » Topics » » ABC » Videos

Arben MUKA, Aleksandër FURXHI, Briseida MEMA e Armand MERO në TARGET, Televizioni ALBANIAN SCREEN

Roli dhe ndikimi i mediave të huaja në periudhën e tranzcionit shqiptar në këto dy dekada, është në qendër të një speciale të Televizionit ALBANIA SCREEN, në emisionin TARGET, përgatitur nga Huran Elezi. Emisioni që u transmetua ditën e enjte datë 15 Nëntor 2012 kishte në intervis ...

ABC Nightline mistakes Priyanka Chopra for Yukta Mookhey, apologises

Sep 30, 2015    

She has music videos with a few hundred million views, over 40 Bollywood movies to her credit and more recently, the leading role in ABC'sQuantico, but Priyanka Chopra was still confused with another Miss World, Yukta Mookhey by the very same network that sanctioned Quantico.A promo video by ABC Nightline mistook Priyanka Chopra for the ex-Miss World, as they used Mookhey's images to promote their story. Even though they deleted it immediately, it caused enough outrage on social media.Uh @Nightline you used the WRONG Bollywood star in your segment! WATCH the awkwardness HERE! http://t.co/feXRb...

Read More