Saturday, February 13, 2016| Latest E-book
You are here: Home » Topics » » Asthma » Videos

Semundja e astmes ne Shqiperi - Vizion Plus - News - Lajme

Sipas statistikave te kryera nga mjeket rezulton se 3 % e popullsisë se vendit tone janë te sëmure me astem ndërsa 4 % e fëmijëve vuajnë po këtë sëmundje. Modeli i te ushqyerit ,te jetuarit, ndotja dhe mungesa e aktivitetit fizik qe dita ditës po i ngjanë jetës perëndimore rrisin çdo ...

World Asthma Day: Survey finds 35% kids from Indian metros have poor lung health

May 05, 2015    

In what may come as a shocker for parents, more than one third of school-going kids from Delhi, Mumbai, Kolkata and Bengaluru suffer from terrible lung capacities with children from the national capital topping the charts.According to a recent survey, around 35 percent of school-going children in India suffer from poor lung health. The nationwide survey conducted by the HEAL Foundation as part of its 'Breathe Blue 2015' campaign said that pollution was one of the major factors for poor lung health in Indian children.The survey, based on a preliminary lung health screening test (LHST)...

Read More